Aanmeldfomulier

Waar u ons kunt vinden.

Met de auto:
Komend van Eindhoven, neem de A2 richting Maastricht. Neem de afslag Valkenswaard/Leende. Sla na de afslag rechtsaf, richting Valkenswaard. Rij nu geheel rechtdoor in de richting van het centrum van Valkenswaard. Valkenswaard binnen rijdend bent u op de Leenderweg. Rij tot het tweede stoplicht. Sla hier rechts af. Rij door tot het stoplicht. Sla links af. Rij tot aan het stoplicht. Sla rechts af en rij ongeveer vijftig meter door. Aan de rechterkant is Metabletica gevestigd. Parkeren is vrij langs de kant van de weg. Rij vijfentwintig meter door. Sla daar rechtsaf de Bosstraat in. Hier vindt u parkeerhavens.

Komend van Eindhoven, neem de Aalsterweg. U gaat steeds rechtdoor. De Aalsterweg gaat over in de Eindhovenseweg. Rij rechtdoor richting centrum. Ongeveer 300 meter vanaf het stoplicht is Metabletica aan de linkerkant van de weg gevestigd.

Komend van Weert, neem de A2 rinchting Eindhoven. Neem de afslag Valkenswaard/leende. Sla na de afslag rechtsaf, richting Valkenswaard. Rij nu geheel rechtdoor in de richting van het centrum van Valkenswaard. Valkenswaard binnen rijdend bent u op de Leenderweg. Rij tot het tweede stoplicht. Sla hier rechts af. Rij door tot het stoplicht. Sla links af. Rij tot aan het stoplicht. Sla rechts af en rij ongeveer vijftig meter door. Aan de rechterkant is Metabletica gevestigd. Parkeren is vrij langs de kant van de weg. Rij vijfentwintig meter door. Sla daar rechtsaf de Bosstraat in. Hier vindt u parkeerhavens.

Metabletica Specialistische Jeugdzorg

Eindhovenseweg 118 A+B

Eindhovenseweg 107

Emmalaan 13

Valkenswaard

Loading...

Direct contact: 040-2010022

Email: Info@metabletica.eu

ADHD

Voor volwassenen klik hier

Start Algemeen Contact Wachttijden Behandelingen Vacatures

Start

Over ons

Klachten

Contact

Voorwaarden

Privacybeleid

Klachten

Wachttijden

Metabletica-GGZ

Eindhovenseweg 118A+B

5552AD Valkenswaard


Telefoon: 040-2010022

Email: info@metabletica-ggz

Website: www.metabletica-ggz..eu

Voor afspraken: 040-2010022